Έξυπνο Σπίτι

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  3. Συστήματα ρολού
  4. ΜΟΤΕΡ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
  5. Έξυπνο Σπίτι
Έξυπνο Σπίτι

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ

Μπορείτε να διαχειριστείτε τα ρολά της οικίας σας εύκολα και απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, κεντρικά μέσω ενός χειριστηρίου, ή αυτόματα με τη χρήση αισθητήρων.

Διαχειριστείτε το έξυπνο σπίτι σας με όποιο τρόπο ταιριάζει στις ανάγκες σας, συνδέοντας στα ίδια χειριστήρια τις τέντες ή την αυλόπορτα σας.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Συνδέοντας όλα τα ηλεκτροκίνητα ρολά στο χειριστήριό σας αποκτάτε εύκολη και γρήγορη λειτουργίαΑνοίξτε και κλείστε όλα τα ρολά σας με ένα μόνο πάτημα στο κουμπί του χειριστηρίου.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Προγραμματίστε σενάρια για τις διάφορες στιγμές της ημέρας, όπως να ανεβαίνουν τα ρολά μια συγκεκριμένη ώρα κάθε πρωί και να κατεβαίνουν αυτόματα κάθε βράδυ.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Χρησιμοποιώντας αισθητήρες ήλιου που δίνουν τη δυνατότητα στα ρολά να ανεβαίνουν και να χαμηλώνουν αυτόματα διατηρείτε το σπίτι δροσερό τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Με μια απλή εντολή αφής ή φωνής κλείνετε όλα τα ρολά σας όταν φεύγετε από το σπίτι και τα ανοίγετε ξανά όταν επιστρέψετε.

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Προγραμματίζοντας τα ηλεκτρικά ρολά, το σπίτι σας ανταποκρίνεται καλύτερα στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό υπερβούν τους 25°C, τα ρολά κλείνουν αυτόματα. Έτσι, προστατεύετε τα έπιπλα, τα κατοικίδια ζώα και τα φυτά σας από τις ακτίνες του ήλιου διατηρώντας το σπίτι σας δροσερό. Επίσης, καθυστερείτε την ανάγκη ενεργοποίησης του κλιματισμού.

Το χειμώνα ο ήλιος λειτουργεί ως συμπληρωματική πηγή θερμότητας. Τα ηλεκτρικά ρολά ανοίγουν για να αφήσουν να μπει η ζεστασιά του και κλείνουν όταν ο ήλιος δύει για να διατηρήσει τη θερμότητα μέσα.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ

Απολαύστε ανέμελα τις διακοπές σας καθώς η λειτουργία προσομοίωσης παρουσίας κινεί τα ρολά σας, και σε συνδυασμό με τα φώτα του σπιτιού δίνει την αίσθηση ότι το σπίτι κατοικείται. Έτσι το σπίτι σας παραμένει ασφαλές.

 

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Επιλέγοντας ένα μοτέρ τεχνολογίας ΙΟ συνδέετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας και λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τι ώρα είναι, μέσω της εφαρμογής TaHoma® μπορείτε να ελέγξετε τα ρολά σας ανοίγοντας ή κλείνοντας τα με ένα πάτημα.

 

Tahoma_Switch.pdf

 

Tahoma premium_GR.pdf

 

 

 

     

     

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.